Det frammande landet!

Nu har vi kommit fram till det for oss manga "Frammande landet"! Efter en lang resa med overnattning i bade Stockholm och Miami och inte allt for intelligenta fragor i USA har vi antligen kommit fram till Laguna de Apoyo, ett litet samhalle en timmes bilresa fran huvudstaden Managua.

Nar vi kom fram igarkvall var vi trotta och hungriga, som tur var fick vi mat ganska snabbt, kyckling, ris och bonor, riktigt gott faktiskt! Efter maten var det dags att hanga upp de forbannade myggnatet, det gick bra for de flesta men min sang var lite speciell, nar jag skulle lagga mig ner for att sova sjonk min kropp ner i ett bottenlost hal och myggnatet flog upp med en javla fart och tillsammans med flakten blev det ett enda stort trassel av alltihop. Trott som jag var struntade jag i det och kunde efter ett litet tag somna, radd for att alla odlor skulle komma och gnaga mig pa tarna!

Som tur var overlevde vi natten och gick upp tidigt for att se pa vralapor (kongos en español ;)), det var faktiskt riktigt haftigt, man kunde hora de sma liven fran langa avstand och tack vare var guide Pablo fick vi se dem pa nara hall.

Nar vi kom tillbaka fick vi en riktigt god frukost med flingor, mjolk, bananer, kaffe och sjalvklart Gallo Pinto. ¡Que rico! tjot vi och gick sedan ner pa sprakskolan for att lara oss spanska. Vi har pratat pa i 4 timmar om allt mellan himmel och jord, det var svart! Jag hade hemskt mycket och saga men det var som svart att fa fram det med ratt ord och verbformer! :p Vi blev da indelade i olika grupper beroende pa hur mycket spanska vi last innan, imorgon ska vi gora samma sak, vissa har ocksa fatt laxa att gora. Imorgon bar det av till Dario, men forst ett stopp vid vulkanen for att kolla laget;)

Nu har nastan alla gatt och badat, det ar bara jag som sitter har och skriver, ocksa Pelle, han sitter bakom och ser till att allt gar ratt till.

Alla mar bra, vi svettas bara na sa in i banken! Alla halsar ocksa:)


tanker pa er dar hemma! Hoppas det kommer sno snart:) hemma alltsa!



Nu ska jag hoppa i sjon! Puss&kram, ha det bra allihopa!

/ Linnéa (hasse) Nilsson


Kommentarer
Postat av: Robert Nilsson

Tja!



Ni verkar ha det bra! Här i Stockholm behöver man inte svettas, är inte alls avundsjuk:)



Förstår att du blev frustrerad när du inte kunde prata så mycket som du ville;)Men de släpper nog snart, om två veckor kommer vrålaporna att undra vafan det är som låter hela tiden. Pablo får lägga med dig på den guidade turen.



Lycka till med nätet sen!:)



Ha de bra syster, tänker på dig!



Ni andra ska oxå ha det bra



/Bror-Robert



2009-10-28 @ 16:04:19
Postat av: Kerstin Nilsson

Hejsan Linnéa och alla andra.Skönt att höra att ni har det bra och att ni kommit fram ordentligt.

Bror Roberts kommentar förstår jag inte riktigt. Gör du?:)Låter häftigt att bada i en lagun.Du verkar ju ha snappat lite spanska i alla fall. Det göt väl inget ifall man inte säger helt rätt. Fortsätt att skriva. Det är så roligt att läsa vad ni får vara med om. Var rädda om er. Saknar dig Linnéa. Det är så tyst här hemma:) Många kramar från mamma och pappa

2009-10-28 @ 17:04:07
Postat av: Caroline

Vad härligt det låter :) här hemma går plogbilarna för fullt och kön i slalombacken är längre än någonsin.. shit, du missar verkligen något!!... Eller inte! Är avundsjuk på värmen :( aja, ha det fortsatt braaa! :) kraaaaaam på dä / CALIN

2009-10-28 @ 23:55:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0