Tabbar i Nica

Vi tar och borjar med Annas alla dumma tabbar. For det forsta sa har hon pratat med flera stycken som inte var dom hon trodde. Anna trodde namligen att hon pratade med linnéa (upprepade tillfallen) men det var nagon annan varje gang, foljt av hoga gapskratt. Sen glomde hon hennes projektarbetskamrater, Helt plotsligt fanns Carro inte med i gruppen. Hur gick det till?
I Miami stallde hon vackaren pa fel tid, som till foljd blev att Linn'ea och Anna fick slanga i sig frukosten och halvspringa till bussen.

Nar Carro och Anna var pavag ner till sjon sa gar carro rakt in i en STOR gren. Vem satte den dar? och nar blev hon sa lang? underligt land detta. Anna skrattade sa mycket att medicinen ramlade ur munnen. Sen efter att valfortjant dopp, pa vagen upp blir Anna omkullsprungen av en hund och faller ratt i buskarna. Stor hund? Nej inte speciellt.

Slutligen sa pratade Carro och Anna sa mycket och hogt hgela bussresan att CAlle inte fick en syl i vadret.
Allt detta pa bara fyra dagar. hur ska resen av resan ga?

Kommentarer
Postat av: Annica Lindelöf

Hej på er alla! Kan läsa att ni verkar ha det jättebra! Känns också skönt för mig att läsa att Carro är sig lik ;-)Bli inte allt för slamsiga bara så Calle ledsnar på er och dumpar er nånstans! Ha det bra och fortsätt berätta om er resa! Kramar!

2009-10-29 @ 20:07:49
Postat av: familjen stengel

carro pratar: vilken rysare hahahahaha.

hon kan ju inte sluta.

2009-10-30 @ 17:51:00
URL: http://romm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0